Maatwerk begeleidingstraject

Online trainer of e-coach worden?

Speciaal voor leraren, docenten, trainers en coaches heeft De Internet School een begeleidingstraject ontwikkeld. Door het volgen van dit traject ontdekt je hoe jij succesvol en winstgevend kan opleiden of coachen door slim gebruik te maken van het internet. 

Het programma is samengesteld door inhoudelijke experts. Onze experts hebben ruim 20 jaar ervaring met het vormgeven van online leeromgevingen en onderwijs gerelateerde websites. Wij hebben ruim 100 scholen,  opleidingsorganisaties en professionals geholpen met het vormgeven van (online) leeromgevingen en de daarbij horende commerciële websites. 

Online Trainer worden?

Onze aanpak

Tijdens het traject gaan we werken aan jouw eigen doelstellingen. We beginnen met het inventariseren van deze doelstellingen en kijken hoe we jouw online activiteiten kunnen verbeteren. Het volledig traject is maatwerk. 

Onze begeleiders denken mee, coachen jou en geven diverse handvatten die je direct kunt gebruiken. Wij zijn dagelijks beschikbaar via diverse kanalen en kiezen de communicatiekanalen die jij prettig vindt (bijv. videoconferencing, e-mail, whatsapp of SMS). Ook hebben wij een online leeromgeving waarop we diverse gereedschappen met jou gaan delen. Tijdens het traject mag je onze leeromgeving gebruiken voor het geven van een eigen online cursus aan jouw eigen cursisten.

Je krijgt

  • Een intakegesprek om jouw doelstellingen te bepalen
  • Om de week coaching via een online video gesprek
  • Tussentijdse begeleiding via korte tekstberichten (bijv. WhatsApp, e-mail of SMS)
  • Begeleiding via de online leeromgeving, inclusief interessante lesmaterialen
  • Gereedschappen om jezelf te ontwikkelen (zelfscans, templates etc.)
  • Veel feedback en advies
  • Eventueel extra: Oefenen met een eigen groep cursisten in de online leeromgeving van De Internet School
  • Badge/certificaat na het afronden van het traject 

Na het traject

Wij ontwikkelen diverse producten en diensten die jou gaan helpen bij het verder vormgeven van jouw online opleidings- of coachingsactviteiten. Dit doen we in overleg met alle deelnemers. Denk bijvoorbeeld aan seminars, alumni, accreditatie, register of een marktplaats.

Kosten

Afhankelijk van aanpak en duur van het traject.


Hoe kunnen wij jou helpen?

Vraag ons vrijblijvend om meer informatie. Vul hiervoor het onderstaand formulier in:

Klik hier om onze privacy statement te lezen.