Ons begeleidingsprogramma:  "Succesvol online opleiden of coachen"

Speciaal voor leraren, docenten, trainers en coaches heeft De Internet School een (online) begeleidingstraject ontwikkeld. Door het volgen van dit programma ontdekt je hoe jij succesvol en winstgevend kan opleiden of coachen door gebruik te maken van het internet. 

Het programma is samengesteld door Mark Timmermans. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring met het vormgeven van online leeromgevingen en commerciële websites. Mark heeft ruim 80 scholen, professionals en opleidingsorganisaties geholpen met het vormgeven van (online) leeromgevingen of online aanbod. 

Onze aanpak:

Tijdens het traject gaan we werken aan jouw eigen doelstellingen. We beginnen met het inventariseren van jouw doelstellingen en kijken hoe we jouw business of werk succesvol kunnen maken. Het totale begeleidingstraject duurt ongeveer vier maanden en kan verlengd worden. Onze begeleiders denken mee, coachen jou en geven diverse handvatten die je direct kunt gebruiken. Wij zijn dagelijks beschikbaar via diverse kanalen. We kiezen de communicatiekanalen die jij prettig vindt (bijv. videoconferencing, e-mail, whatsapp of SMS). Ook hebben wij een online leeromgeving waarop we diverse tools met jou gaan delen. Tijdens het traject mag je de leeromgeving ook gebruiken voor het geven van een eigen online cursus aan jouw eigen cursisten.

Na het traject:

Wij ontwikkelen diverse producten en diensten die jou gaan helpen bij het verder vormgeven van jouw online opleidings- of coachingsactviteiten. Dit doen we in overleg met alle deelnemers. Denk bijvoorbeeld aan seminars, alumni, accreditatie, register of een marktplaats.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Vraag ons vrijblijvend om meer informatie. Vul hiervoor het onderstaand formulier in:

Klik hier om onze privacy statement te lezen.