Wij helpen bij het realiseren van online onderwijs en e-coaching trajecten

Online trainer of e-coach worden? Online leeromgeving realiseren?

Speciaal voor leraren, docenten, trainers, coaches en organisaties heeft De Internet School een aanpak ontwikkeld die helpt bij het realiseren van online leeromgevingen. Met behulp van onze aanpak ontdekken professionals en organisatie hoe zij succesvol kunnen opleiden of coachen door slim gebruik te maken van het internet. 

Het programma is samengesteld door inhoudelijke experts. Onze experts hebben ruim 20 jaar ervaring met het vormgeven van online leeromgevingen en onderwijs gerelateerde websites. Wij hebben ruim 100 scholen,  opleidingsorganisaties en professionals geholpen met het vormgeven van hun (online) leeromgevingen en de daarbij horende commerciële websites. 

Online Trainer worden?

Onze aanpak

Tijdens het traject gaan we werken aan de eigen doelstellingen. We beginnen met het inventariseren van deze doelstellingen en kijken hoe we jouw of jullie online activiteiten kunnen verbeteren. Het volledig traject is maatwerk. 

Onze begeleiders denken mee, coachen en geven advies. Wij zijn dagelijks beschikbaar via diverse kanalen en kiezen de communicatiekanalen die jij of jouw organisatie prettig vinden (bijv. face-to-face overleg, videoconferencing, e-mail, Whatsapp of SMS). Ook hebben wij een online leeromgeving waarop we diverse gereedschappen met jou gaan delen. 

Mogelijke onderdelen begeleiding

  • Een intakegesprek om de doelstellingen te bepalen
  • Om de week coaching of voortgangsgesprek via een online video gesprek of een gesprek op locatie
  • Tussentijdse begeleiding via korte tekstberichten (bijv. WhatsApp, e-mail of SMS)
  • Begeleiding via de online leeromgeving, inclusief interessante lesmaterialen
  • Maken van een wensen/eisen analyse of een organisatie adoptieplan
  • Gereedschappen om de vaardigheden van jezelf of jullie trainers/coaches verder te ontwikkelen (zelfscans, templates etc.)
  • Veel feedback en advies
  • Badge/certificaat na het afronden van het traject 

Na het traject

Wij ontwikkelen diverse producten en diensten die jou of jouw organisatie gaan helpen bij het verder vormgeven van online opleidings- of coachingsactviteiten. Dit doen we in overleg met alle deelnemers. Denk bijvoorbeeld aan seminars, alumni, accreditatie, register of een marktplaats.

Kosten

Afhankelijk van aanpak en duur van het traject.


Hoe kunnen wij jou of jouw organisatie helpen?

Vraag ons vrijblijvend om meer informatie. Vul hiervoor het onderstaand formulier in:

Klik hier om onze privacy statement te lezen.

Open chat
Chat direct met ons!
Hallo, hoe kunnen wij jou helpen?
Powered by