De Internet School is klaar!

11 januari 2018

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de techniek achter De Internet School. De website is klaar en kan gebruikt worden door trainers, coaches, leraren en docenten (hierna te noemen “online trainer”).

Wat hebben we gerealiseerd?

Een website met webshop
Een overzichtelijk en veilige website. De website is geoptimaliseerd voor de diverse zoekmachines. Ook is er een webshop met een overzicht van de trainingen. Cursisten kunnen betalen via iDeal of een bankoverschrijving.

Online leeromgeving
We hebben gekozen voor de online leeromgeving Moodle. Deze online leeromgeving is wereldwijd het meest gebruikte leermanagement systeem, en zal worden gehost door het Nederlands bedrijf OpenEdu.
Voor video conferencing gaan we gebruik maken van Big Blue Button (geïntegreerd in Moodle).

Veiligheid
We hebben onze uiterste best gedaan om de website, webshop en leeromgeving zo veilig mogelijk te maken conform nieuwe wetgeving (AVG).

Wil je gebruik maken van onze diensten?
Dat lijkt ons erg leuk! Wil je eerst een tijdje de leeromgeving uit proberen? Dat mag!

Wat nog meer? Werkateliers!
Het komende jaar willen we een aantal werkateliers organiseren voor de deelnemende online trainers. De sessies worden in heel Nederland georganiseerd. Tijdens de werkateliers kunnen de online trainers werken aan hun online leeromgeving. Ondersteuning is dan ook aanwezig en we kunnen ook leren van elkaars activiteiten.