Ervaringen van anderen (testimonials)

"De adviseurs van De Internet School zijn goed op de hoogte van allerlei ontwikkelingen op het gebied van online onderwijs. Zij kunnen ontwikkelingen in samenhang brengen en verbinden."  (Volgens een voorzitter van een  College van Bestuur in het onderwijs)

"De begeleiders zijn zeer kundig op het gebied van online onderwijs en zijn daarnaast een interessante sparringspartner." (Volgens een consultant, trainer en functionaris gegevensbescherming).

"De coaches van De Internet School zijn gedreven online leren specialisten. Daarnaast hebben de coaches diepgaande kennis van alles wat met e-learning te maken heeft."  (Volgens een Informatiespecialist)

"De medewerkers van De Internet School hebben naast kennis van de techniek ook veel kennis van de gebruikerskant (de opleider en zijn deelnemers). De coaches zijn punctueel, gedreven en resultaatgericht." (Volgens een Opleidingsadviseur)

"De trainers en coaches van De Internet School zijn betrokken, actief en kunnen goed samenwerken in teams. Met hun kennis en ervaring leveren ze een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen van online trainingen." (Volgens een Operationeel Manager L&D)

"De coaches weten waarover ze het hebben en laten ons nadenken over de mogelijkheden van online onderwijs. De coaches hebben een eigen en goed onderbouwde mening over de (on)mogelijkheden van online trainen en e-coaching." (Volgens een Onderwijskundige)

Hoe kunnen wij u helpen?

De adviseurs van De Internet School houden zich al jaren bezig met het veranderende onderwijs. Van informatiemanagement, de onderwijskundige implementatie tot aan ICT-technologie. De Internet School heeft veel aandacht voor zowel techniek, als voor mens en organisatie. De jarenlange ervaring maakt De Internet School-adviseurs onderwijskundig met de juiste inslag op het gebied van organisaties en het implementeren van online leeromgevingen. 

Meer informatie over De Internet School:
Waarom en Hoe | Voor wie | Werkwijze

Open chat
Chat direct met ons!
Hallo, hoe kunnen wij jou helpen?