De Internet School | Voor wie?

De Internet School is toegankelijk voor iedereen die iets met het onderwijs te maken heeft. Bovenschoolse besturen en scholen, ouders en verzorgers en uiteraard zelfstandige leraren, trainers en coaches. De Internet School voorziet alle drie de groepen in hun behoefte en combineert online en offline onderwijs. Scholen kunnen expertises binnenhalen, ouders en verzorgers kunnen bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding invliegen en scholen kunnen via het platform in contact komen met zelfstandige leraren, trainers en coaches.

De Internet School ondersteunt, adviseert en denkt mee en heeft de ambitie om elke leerling of student in Nederland onderwijs aan te bieden wat bij hem of haar past.

Maar De Internet School gaat verder dan dat. Naast dat bovenschoolse besturen en scholen ondersteuning krijgen, krijgen de zelfstandige leraren dat ook. Denk aan webinars, workshops, adviesgesprekken en uiteraard het gebruik van de uitgebreide faciliteiten. Op regelmatige basis organiseren wij brainstormsessies met deze zelfstandige leraren om De Internet School actueel te houden aan het veranderende onderwijs en behoeftes van de diverse doelgroepen.

Meer informatie: Waarom en Hoe | Werkwijze

Hoe kunnen wij u helpen?

De adviseurs van De Internet School houden zich al jaren bezig met het veranderende onderwijs. Van informatiemanagement, de onderwijskundige implementatie tot aan ICT-technologie. De Internet School heeft veel aandacht voor zowel techniek, als voor mens en organisatie. De jarenlange ervaring maakt De Internet School-adviseurs onderwijskundig met de juiste inslag op het gebied van organisaties en het implementeren van online leeromgevingen.

Open chat
Chat direct met ons!
Hallo, hoe kunnen wij jou helpen?