De Internet School | Waarom en Hoe

Kennis samen brengen en toegankelijk maken, dat is waar wij in geloven. Dankzij internet is dit mogelijk en zijn de opties bijna eindeloos. Door mens, organisatie, kennis en internet te combineren wordt de meeste impact behaald. Dit ondersteunt het veranderende onderwijs om door te blijven ontwikkelen.  

De Internet School helpt traditionele scholen met het binnenhalen van externe expertise. Deze expertise is in verschillende vormen beschikbaar, waardoor er altijd een match is. Leraren op uw school hoeven niet altijd hun domeinkennis te verbeteren rondom specifieke onderwerpen. Er zijn veel specialisten in Nederland (en daarbuiten) die kunnen helpen. Door het inzetten van online onderwijs krijgt elke leraar en lerares zowel online als offline een passende rol, want een online omgeving is alleen succesvol wanneer deze ook offline wordt ondersteund.

Het grote onderscheid tussen de huidige beschikbare online lesmateriaal en de werkwijze van De Internet School is dat De Internet School online leraren inzet. Het online lesmateriaal is daarin ondersteunend, niet leidend. Wij gaan verder dan het simpelweg aanleveren van online lesmateriaal. Wij screenen de leraren, begeleiden hen en ondersteunen hen. Ook begeleiden wij de scholen met het onderwijskundig implementeren van online onderwijs. De Internet School levert een applicatielandschap die succesvol (online) onderwijs mogelijk maakt.

Meer informatie: Voor wie | Werkwijze

Hoe kunnen wij u helpen?

De adviseurs van De Internet School houden zich al jaren bezig met het veranderende onderwijs. Van informatiemanagement, de onderwijskundige implementatie tot aan ICT-technologie. De Internet School heeft veel aandacht voor zowel techniek, als voor mens en organisatie. De jarenlange ervaring maakt De Internet School-adviseurs onderwijskundig met de juiste inslag op het gebied van organisaties en het implementeren van online leeromgevingen. 

Meer informatie over De Internet School:
Waarom en Hoe | Voor wie | Werkwijze

Open chat
Chat direct met ons!
Hallo, hoe kunnen wij jou helpen?