De Internet School | Werkwijze

Maar hoe werkt dat dan, een Internet School?

Wij helpen u daarbij. Het begint met contact opnemen voor een adviesgesprek. Gezamenlijk brengen we de behoeftes en mogelijkheden in kaart. Blijkt De Internet School van toegevoegde waarde te zijn? Dan starten we met de implementatie van De Internet School op uw school of brengen u in contact met online leraren of docenten.

De implementatie kan bestaan uit een onderwijskundig implementatieplan toegang tot een applicatielandschap die online onderwijs ondersteund, een platform met alle leraren die ingezet kunnen worden en een eenvoudige administratieve afhandeling bij de inzet van deze online leraren.

Implementatie is altijd maatwerk

Tijdens de implementatie begeleiden wij u intensief. Onze adviseurs zijn ervaren en betrekken u bij elke stap.
Na de implementatie zijn we niet klaar. Wij blijven ondersteuning bieden op het gebied van het toepassen van online onderwijs. Wij denken mee en delen onze kennis over nieuwe mogelijkheden van online onderwijs.

Wil je weten wat De Internet School voor jullie kan betekenen? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Meer informatie: Voor wie | Waarom en Hoe

Online onderwijs na corona

Hoe kunnen wij u helpen?

De adviseurs van De Internet School houden zich al jaren bezig met het veranderende onderwijs. Van informatiemanagement, de onderwijskundige implementatie tot aan ICT-technologie. De Internet School heeft veel aandacht voor zowel techniek, als voor mens en organisatie. De jarenlange ervaring maakt De Internet School-adviseurs onderwijskundig met de juiste inslag op het gebied van organisaties en het implementeren van online leeromgevingen. 

Meer informatie over De Internet School:
Waarom en Hoe | Voor wie | Werkwijze

Open chat
Chat direct met ons!
Hallo, hoe kunnen wij jou helpen?